Πανελλαδικές: Αιτήσεις-δικαιολογητικά για συμμετοχή αποφοίτων στις Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ

Προθεσμία από

Δευτέρα 8 Μαρτίου έως και Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 

Δεδομένου ότι η φετινή υποβολή της Αίτησης–Δήλωσης από τους αποφοίτους θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 μέχρι και την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, εν μέσω έκτακτων υγειονομικών συνθηκών,

οι υποψήφιοι θα πρέπει στο mail του σχολείου mail@2lyk-nafpl.arg.sch.gr

να εκδηλώσουν την επιθυμία τους για μετάβαση στη σχολική μονάδα για υποβολή της αίτησης δήλωσης και στη συνέχεια το σχολείο  με απαντητικό mail να ορίσει ακριβή ώρα και ημέρα μετάβασης στο Λύκειο.

Συνεπώς, οι υποψήφιοι χρησιμοποιώντας τον κωδικό SMS 3 (μετάβαση σε Δημόσια Υπηρεσία…) θα μεταβαίνουν στη σχολική μονάδα φέροντας μαζί τους το απαντητικό mail του σχολείου, στο οποίο θα αναγράφεται η ακριβής μέρα μετάβασης ( σε μορφή έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), το απολυτήριο τους αν είναι απόφοιτοι, καθώς και την αριθμ. Φ.251/22933/Α5/26-02-2021 (Β’826) ΥΑ(ορισμός ημερομηνίας υποβολής της αίτησης αποφοίτων), σε περίπτωση που χρειαστεί να δικαιολογήσουν την μετακίνηση τους.

Η Αίτηση-Δήλωση των αποφοίτων συνοδεύεται υποχρεωτικά από

1.ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου απόλυσης σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 2.την επίδειξη ταυτότητας/διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου αποδεικτικού της ταυτοπροσωπίας τους.

Οι απόφοιτοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες υποβάλλουν την Αίτηση-Δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις στο Λύκειό τους, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

3_ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ_Α-Δ_ΓΕΛ_2021_ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ

4_ΟΔΗΓΙΕΣ_Α-_ΓΕΛ_2021_ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ

9_ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ_ΜΟΥΣΙΚΩΝ_Α-Δ_ΓΕΛ_ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ_2021

11_ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ_ΜΟΥΣΙΚΩΝ_ΟΡΓΑΝΩΝ_Α-Δ_ΓΕΛ-ΕΠΑΛ_2021

1_ΓΕΛ_-_ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ_Α-Δ_2021_ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ_signed

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *