Τέσσερις βραχείες παρεμβάσεις με τίτλο: «Ενισχύοντας την αυτοεκτίμηση μου»

Το Κέντρο Πρόληψης “Ελπίδα Ζωής” συνεχίζοντας την συνεργασία με το 2ο Λύκειο Ναυπλίου πραγματοποίησε δυο βραχείες παρεμβάσεις με θέμα «Ενισχύοντας την αυτοεκτίμηση μου», την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024, για τους μαθητές των Α1 και Α2 μαθητικών τμημάτων και την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 για τους μαθητές/-τριες των Α3 και Α4 μαθητικών τμημάτων.
Η κάθε βραχεία παρέμβαση διάρκειας δυο μαθητικών ωρών έχει στόχο την καλλιέργεια θετικής εικόνας εαυτού και την αντιμετώπισή του άλλου με σεβασμό. Επίσης στοχεύει στην αναγνώριση και έκφραση των στοιχείων της προσωπικής ταυτότητας, στην κατανόηση πως κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει ξεχωριστή ιστορία, χαρακτηριστικά και ενδιαφέροντα.
Μέσα από ιστορίες ζωής, βιωματικές δραστηριότητες και παιχνίδια, οι μαθητές ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τους συμμαθητές τους, ξανά.
Τις παρεμβάσεις υλοποίησαν τα στελέχη του Κέντρου Ιωάννα Καββεζού- Κοινωνική Λειτουργός και Δέσποινα Μάρκου – Κοινωνική Λειτουργός, Αγγελική Μπαβέλλα, Ψυχολόγος, Επιστημονικά υπεύθυνη και Γεωργιλά Βασιλική, Κοινωνική Λειτουργός. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *