Tοποθέτηση των διαδραστικών πινάκων και συμμετοχή των παιδιών πρέσβεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε διαδικτυακή συζήτηση

Μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των διαδραστικών πινάκων στις αίθουσες του 2ου ΓΕΛ Ναυπλίου και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στη χρήση τους, έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα ψηφιακά εργαλεία με τρόπο που αξιοποιεί τις τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας στα συνεργατικά σχολικά προγράμματα του Λυκείου.
Μια πρώτη τέτοια ευκαιρία στάθηκε για μας, σήμερα, η συμμετοχή των παιδιών πρέσβεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε το 6ου ΓΕΛ Λάρισας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, 8 Μαρτίου, όταν είχαμε τη χαρά να ακούσουμε και να απευθύνουμε ερωτήσεις στην κα. Ευθυμία Ιωαννίδου, Δικηγόρο και επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Λόμπυ Γυναικών για θέματα που αφορούν τη γυναίκα, την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας και την προάσπιση της ισότητας των δύο φύλων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την κα. Αγλαΐα Ρομπόκου – Καραγιάννη, καθηγήτρια του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *