Το 2ο ΓΕΛ Ναυπλίου φιλοξενεί την επιμορφωτική ημερίδα για τα Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (EPAS) στο Ναύπλιο

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (EPAS) για το σχολικό έτος 2023 – 2024, το οποίο υλοποιείται από  το Γραφείο του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, με υπεύθυνο τον κ. Χάρη Κούντουρο, με τη συνεργασία του Εργαστηρίου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Έρευνας, Ανάπτυξης και Διαπανεπιστημιακής Συνεργασίας (ERDIC), του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς με Ακαδημαϊκή Συντονίστρια την Καθηγήτρια Φωτεινή Ασδεράκη, είχαμε σήμερα τη χαρά, να φιλοξενήσουμε την επιμορφωτική ημερίδα στο 2ο ΓΕΛ Ναυπλίου με συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς από Σχολεία -Πρέσβεις τουΕυρωπαϊκού Κοινοβουλίου (EPAS).

Όλοι εμείς οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαμε, ευχαριστούμε θερμά την καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιώς κα Φωτεινή Ασδεράκη, τον κ. Σαμουηλίδη από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την κα. Colagiorgio από το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις πολύτιμες οδηγείες, κατευθύνσεις και γνώσεις που μας εφοδίασαν. Θα θέλαμε θερμά να ευχαριστήσουμε την κα Δήμητρα Θεοφίλου και την υπεύθυνη του Europe Direct, κα Γεωργία Μπαμπανικολού για τη σημαντική συμβολή τους στην επιμορφωτική ημερίδα εκπαιδευτικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *