Κωδικός ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού δελτίου

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 οι μαθητές μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο για την έκδοση κωδικού ασφαλείας για την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου. Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/ για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ, θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Τρίτη 21 Ιουνίου, για να αποκτήσουν
προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν μετά από την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ, να προχωρήσουν αρχικά στην επεξεργασία και τελικά στην οριστική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου κατόπιν νεότερης εγκυκλίου.

Επίσης στο Λύκειό τους θα προσέρχονται όσοι τελειόφοιτοι ΓΕΛ του τρέχοντος σχολικού έτους δεν συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ έτους 2022 και οι οποίοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ, προκειμένου να δημιουργήσουν με την ίδια διαδικασία τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας (password).

Δικαιολογητικά για τον κωδικό ασφαλείας για τους υποψήφιους ΓΕΛ που εξετάστηκαν φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και για τους υποψήφιους που δεν εξετάστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password): θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο. Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή………….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *