Erasmus Day -A School with a View

Την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023, το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, σε συνεργασία με τη Δ.Δ.Ε. Αργολίδας και τον Δήμο Ναυπλιέων, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ημερίδα ενημέρωσης, στο πλαίσιο της Ημέρας Erasmus (Erasmus Day), με τίτλο “A School with a View”’, στην αίθουσα του Βουλευτικού.

Η ημερίδα είχε ως στόχο τη διάχυση των αποτελεσμάτων της Δράσης Μαθησιακής Κινητικότητας του προγράμματος Erasmus+ KA1.

Στην εκδήλωση, εκτός από το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, παρουσίασαν τα σχέδια της Δράσης ΚΑ1 που υλοποιούν το 2ο ΓΕΛ Ναυπλίου, το Πρότυπο ΕΠΑΛ Άργους, το ΔΙΕΚ Άργους και το Πρότυπο ΓΕΛ Μυτιλήνης, ως προσκεκλημένοι ομιλητές.

Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από την κ. Παναγιώτα Μποζονέλου. Παρουσίασε τις  δύο κινητικότητες Erasmus + εκπαιδευτικών που υλοποιήθηκαν την περσινή σχολική χρονιά, 2022-2023, στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Teacher Academy στη Βερόνα της Ιταλίας και σε δύο Ευρωπαϊκά Σχολεία της Ολλανδίας, στο Bergen και στη  Hague, με στόχο τον ψηφιακό γραμματισμό και τη βελτίωση εξωστρέφειας του σχολείου, καθώς και τα αποτελέσματά τους στην εκπαιδευτική διαδικασία. Επίσης, παρουσίασε στο κοινό της πόλης μας τις δύο κινητικότητες  εκπαιδευτικών και μαθητών που θα πραγματοποιηθούν το τρέχον σχολικό έτος, τους στόχους και τις προσδοκίες που έχουμε θέσει ως ομάδα Erasmus.

Η παιδαγωγική ομάδα Erasmus του σχολείου μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *